Terug naar boven
Actie: Compressie arm sleeves of calf tights twv €45 als welkomstcadeau bij een abonnement
News

Actie: Compressie arm sleeves of calf tights twv €45 als welkomstcadeau bij een abonnement

Je ziet ze steeds meer. De arm sleeves en calf tights van SKINS. In de triatlonwereld is SKINS een bekend merk en ook in het hardlopen begint het aan populariteit te winnen.
Het van oorsprong Australische merk omschrijft zichzelf niet als kleding, maar als uitrusting. Het richt zich op meer dan alleen het warm en droog houden van de sporter. SKINS richt zich, door middel van het toepassen van compressie, ook op het herstel van de sporter en tegelijkertijd de kans op blessures en irritaties te verminderen. Het heeft innovatie hoog in het vaandel staan en onderbouwt iedere claim met sportmedische studies.

Met de voorjaarsmarathons en langere wegwedstrijden dan wel trails in het vooruitzicht, vonden wij dit een mooi functioneel cadeau als welkomstgeschenk bij een abonnement op het Losse Veter magazine.

Daarom ontvang je nu als welkomstgeschenk bij een 2 jarig abonnement op het Losse Veter magazine een product van SKINS cadeau. Je hebt daarbij de keuze uit een paar arm sleeves of calf tights, beide ter waarde van €45.

Advertentie