Terug naar boven
adidas lanceert tweede generatie Energy Boost
News, Reviews

adidas lanceert tweede generatie Energy Boost

Vorig jaar gaf adidas niet alleen de loper maar ook zichzelf een flinke boost. Met de introductie van de Boost Energy kwam het Duitse sportmerk met een vernieuwing waar al jaren naar uitgekeken werd. De nieuwe dempingstechnologie die adidas introduceerde in deze schoen zorgt ervoor dat de loper minder energie verliest bij de landing. De schoen werd enorm goed ontvangen en heeft veel betekend voor het imago van adidas als innovatief sportmerk.

2014_FW14_Running_Energy Boost_Women_Sfeerbeeld_01_LR

Inmiddels is de Boost Energy toe aan de tweede generatie. De schoen is sinds een week verkrijgbaar. De kern van deze schoen is nog steeds de Boost dempingstechnologie die in staat is reactiviteit en comfortabele demping te combineren in één materiaal. ‚De Boost technologie bestaat uit duizenden energiecapsules, deze geven meer energie terug dan iedere andere schoen in de hardloopindustrie. De energiecapsules blijven zacht en behouden het dempend vermogen, seizoen na seizoen, kilometer na kilometer. In alle weersomstandigheden presteert Boost beter dan EVA, de standaard dempingstechnologie die momenteel veel wordt gebruikt in hardloopschoenen,’ aldus adidas.

2014_FW14_Running_Energy Boost_Women_Productbeeld_Detail_01

De vernieuwing zit ditmaal vooral in het bovenwerk. Door gebruik te maken van een gebreid bovenwerk is de pasvorm verder verbeterd. De eerste Energy Boost viel al op door het elastische bovenwerk maar het voelt nu nog meer alsof de schoen als een sok om je voet heen sluit. Daarnaast is ook de ventilatie sterk verbeterd.

2014_FW14_Running_Energy Boost_Women_Productbeeld

Advertentie