Terug naar boven
Beleef op 22 juni de FLOW Ladiesrun in Eindhoven mee
Events, News

Beleef op 22 juni de FLOW Ladiesrun in Eindhoven mee

Op zondag 22 juni a.s. wordt de tweede editie van FLOW, de Ladiesrun in Eindhoven, georganiseerd. Vorig jaar stonden er ruim 900 sportieve vrouwen aan de start van het evenement. Ook dit jaar verwacht organisator Stichting Marathon Eindhoven een hoge opkomst.

Flow-Eindhoven-WomenOn-IMG_5779

De loopsters kunnen kiezen tussen een 5 of 10 kilometer parcours, dat door de mooie omgeving van de Genneper Parken loopt. Om 10.30 uur wordt de dag afgetrapt met een gezamenlijke warming-up in het IJssportcentrum door Annamarie Thomas, voormalig topschaatster en ambassadeur voor Plan Nederland (het goede doel dat aan Flow is gekoppeld). De start van de 5 en 10 kilometer vinden om 11.00 uur tegelijkertijd plaats in het IJssportcentrum aan de Antoon Coolenlaan 3. Het afwisselende parcours loopt langs een prachtig natuurgebied waar onderweg verschillende muziekbands zorgen voor extra sfeer. Na de finish ontvangt iedere deelneemster een herinneringsmedaille en wat te drinken. Er is voldoende kleed- en douchecapaciteit voordat de after-party van start gaat.

Nog niet ingeschreven, maar wel meelopen?
Loopsters die zich nog niet hebben aangemeld, maar op zondag 22 juni wel willen meelopen, kunnen zich vanaf 09.00 uur melden bij het inschrijfbureau in het IJssportcentrum. De inschrijving sluit om 10.30 uur.

Ook supporters zijn natuurlijk van harte welkom. Moedig je vrouw, moeder, vriendin, zus of collega aan en zorg dat je bij de finish bent om haar te feliciteren met haar prestatie. Je kunt ter plaatse een bloemetje kopen ! Voor de kleine kinderen is een springkussen aanwezig .Voor de muziek wordt gezorgd door Feestje Drive Inn. Naast de DJ zullen de Zumba Chica’s enkele demonstratiedansen verzorgen. (Persbericht)

Advertentie