Terug naar boven
Jip Vastenburg daagt je uit: Beat the Pro!
News, Training

Jip Vastenburg daagt je uit: Beat the Pro!

Ik ben Jip Vastenburg en in training voor deelname aan de marathon tijdens de Olympische Spelen van 2020. Daarom ben ik fulltime bezig met beweging en gezonde voeding. Omdat Princess Hotel Collection er naar streeft bij te dragen aan jouw gezondheid en vitaliteit, hebben zij mij gevraagd om hierbij te helpen.

Princess Hotel Collection en ik organiseren de Beat the Pro challenge. Ik heb twee routes uitgezet: een route op de Veluwe en een route in Amersfoort. Ik heb deze routes zelf gelopen en mijn tijden gepubliceerd op Strava. De routes op Strava:
Princess Hotel Beekbergen-Apeldoorn en Princess Hotel de Wipselberg
Princess Hotel Amersfoort
Princess Hotel Victoria

Ik daag jullie uit deze tijden te verbeteren. De komende 6 maanden krijg jij hiervoor de kans. Hierbij maak je ook nog eens kans op mooie prijzen.* Denk jij dat je mijn tijd kan verbeteren? Surf dan naar www.princesshotels.nl/uitdagen voor meer informatie over deelname!

* Het ‘Beat the Pro!’ arrangement bestaat uit.
• Een overnachting inclusief het uitgebreide ontbijtbuffet
• Eenmaal keuze tussen een plate van de Chef of plate van onze Health Coach Lize Assink
• De hardlooproute van Jip door de prachtige bossen op de Veluwe
• Sportpakketje, bestaande uit een flesje water, stuk fruit en een healthy snackJipVastenburg_Princess_770

Advertentie