Terug naar boven
Jolanda Keizer: ‘Het leven na de topsport, Jo 2.0’
News

Jolanda Keizer: ‘Het leven na de topsport, Jo 2.0’

Bloggen is hip, maar eigenlijk ben ik niet zo hip en toch schrijf ik vandaag een blog over keuzes in mijn leven. Ik zal mezelf even voorstellen ik ben Jo en woon samen met mijn vrouw (nee we zijn nog niet getrouwd) en onze hond Pluis (eigenlijk Isabel Izzy Stevens Op het Veld vernoemd naar Izzy uit grey’s anatomy). Ik ben nu alweer 1,5 jaar gestopt met topsport en ben alweer 1,5 jaar student. Tijdens mijn topsport-carrière heb ik de hele wereld rond gereisd, staat mijn persoonlijk record op de Olympische spelen van Beijing en heb ik op het één na hoogte podium gestaan op het EK indoor. Door veel blessure wilde ik na het missen van de Olympische spelen van London niet nog eens vier jaar door naar de Spelen van Rio de Janeiro. Tot nu toe heb ik nog geen dag spijt gehad van mijn keuze en vind ik nieuwe leuke andere uitdagingen die ik tijdens mijn topsportcarrière heb gemist. Lees hier verder

Advertentie