Terug naar boven
Mooie billen voor de zomer: Oefeningen met Doutzen Kroes
News, Training

Mooie billen voor de zomer: Oefeningen met Doutzen Kroes

DOutzen Kroes oefeningen2 womenon Spierversterkende oefeningen voor rondom je blekken. Ze zijn zinvol bij het gezond houden van je lichaam. Je ontwikkelt een betere houding en de oefeningen werken blessurepreventief. En wat wij misschien nog belangrijker vinden: Bilspieroefeningen dragen bij aan een strakker en mooier gevormd achterwerk. Met de zomer op komst hebben wij vrouwen dan ook een extra reden om deze oefeningen te doen: Bikini’s, shorts en de dunne zomerkleding laten weinig aan de verbeelding over.

Wil jij stevige en mooie billen? Ga dan nu aan de slag. Het kost je slechts een paar minuten per dag en je hoeft niet aan de zware gewichten. Je kunt ze in de sportschool doen, maar net zo makkelijk gewoon thuis in je slaap- of woonkamer. Weet je niet welk soort oefeningen hiervoor geschikt zijn. Dan hebben we hierbij een tip. Victoria Secret heeft een serie fitness filmpjes gemaakt met Doutzen Kroes.

En heb je na deze serie oefeningen nog energie over: Loop een paar keer de trap op en af. Hiermee train je je bilspieren en werk je aan je conditie.

Bij de opnames waren er ook enkele bloopers, die we je niet wilden onthouden:

Advertentie

Reageer