Terug naar boven
Nike Flyknit Air Max: Ultralichte Flyknit met de iconische Air Max demping gecombineerd
News, Reviews

Nike Flyknit Air Max: Ultralichte Flyknit met de iconische Air Max demping gecombineerd

De langverwachte Nike Flyknit Air Max hardloopschoen, waarin de revolutionaire Flyknit bovenkant wordt gecombineerd met de iconische Air Max demping, is vanaf nu wereldwijd beschikbaar. Bovendien introduceerde Nike eerder al de Nike Air Max 2014. Beide hardloopschoenen zijn zeer licht, flexibel, bieden nu nog meer demping en hebben een zeer opvallend ontwerp.

De ontwerpers van Nike combineerden inzichten van hardlopers met de kennis en ervaring van het Nike Sports Lab om de flexibiliteit in de buitenzool te vergroten en het gewicht te verkleinen in deze schoenen. Tevens zijn unieke flexibele groeven aangebracht wat zorgt voor een makkelijkere afwikkeling tijdens het hardlopen. Om het gewicht van de schoenen nog verder te verkleinen hebben ontwerpers een herontwerp van de iconische waffle zool van Nike toegevoegd voor een betere grip. De onderkant van de schoenen hebben twee kleuren die in elkaar overvloeien.

Nike Flyknit Air Max
De Flyknit in de Nike Flyknit Air Max is niet alleen heel licht maar daarnaast erg sterk en past zich aan op de vorm van de voet voor een comfortabele ondersteunende pasvorm. Dit materiaal werkt nu voor het eerst samen met de flexibele Air Max middenzool en een gewafelde buitenzool. Dat maakt dit de lichtste en meest flexibele Air Max ooit.

De Nike Flyknit Air Max is in eerste instantie beschikbaar in de groen/oranje/zwart kleurgang voor mannen en oranje/roze/zwarte kleuren voor vrouwen. Twee extra kleurgangen voor mannen en vrouwen worden later in januari en in februari geïntroduceerd. De Nike Flyknit Air Max is vanaf nu te koop in de winkel en op Nike.com voor € 250,-.

Nike FLy Flyknit met de iconische Air Max demping oranje geel

Nike Air Max 2014
Naast de Nike Flyknit Air Max werd eerder al de Nike Air Max 2014 geïntroduceerd. Deze schoen is speciaal voor hardlopers die de voorkeur geven aan een meer traditionele pasvorm. De nieuwe Nike Air Max 2014 bestaat uit een lichte mesh aan de bovenkant. Ontwerpers hebben dit gecombineerd met licht schuim en een naadloze bedekking dat zich aanpast aan de voet en extra structuur en ondersteuning biedt.

De Nike Air Max is te koop in de winkels en op Nike.com voor € 190,- en nu ook beschikbaar op NIKEiD.

Advertentie