Terug naar boven
Paola van Gilst: ‘Hardlopen heeft mij een heel nieuw leven gebracht’
News, Training ,

Paola van Gilst: ‘Hardlopen heeft mij een heel nieuw leven gebracht’

Paola van Gilst loopt nu sinds een jaar of zes. Beetje bij beetje heeft het hardlopen een steeds grotere rol in haar leven gekregen. Steeds verlegde ze haar grenzen met afstanden en tijden. Voor een marathon draait ze haar hand niet meer om. En sinds vorig jaar heeft Paola, naast restaurant Le Beau, ook een eigen hardloopspeciaalzaak. Wij stelden haar enkele vragen.

Naast je restaurant heb je nu ook een jaartje de hardloopspeciaalzaak. Hoe bevalt het?
Het bevalt momenteel erg goed. In het begin was het natuurlijk spannend en moesten we allemaal even onze draai vinden, maar nu loopt alles op rolletjes dankzij goede mensen om ons heen. Soms dachten we echt wel eens: waar zijn we aan begonnen? Maar we hebben absoluut geen spijt dat we deze stap hebben genomen.
Heel de dag bezig zijn met hardlopen en sportende mensen om je heen. Da’s toch het mooiste wat er is?!

Is het te combineren met ook nog je eigen hardlopen?
Het is voor mij gelukkig heel goed te combineren met hardlopen! In principe staan Ray, Eric en Laurent in de winkel en ben ik vooral buiten de deur erg actief bezig.
Onze winkel is op loopafstand van ons huis, de sportschool en de atletiekbaan dus combineer ik trainingen vaak met de winkel. Ik loop meestal in m’n hardloopkleding rond in de winkel dus als mensen nieuwe schoenen buiten willen uitproberen loop ik gezellig een rondje met ze mee smile emoticon:)
Nu ik niet meer s’avonds in ons restaurant werk heb ik een ander dagritme. Op tijd naar bed waardoor ik nu wél puf heb om om 8 uur s’morgens een 10 km. loopje te doen op de nuchtere maag. Daarna ga ik douchen en ontbijten en pak ik s’avonds nog een training van 20 km. Meer lopen = meer energie. Lees hier verder

Advertentie