Terug naar boven
Paola’s Sportfashionblog: Climacool
News

Paola’s Sportfashionblog: Climacool

Paola van Gilst gaat iedere maand op zoek naar een hippe, vrouwelijke en comfortabele hardloopoutfit. Ze krijgt slechts één spelregel mee. Ze mag niet meer uitgeven dan 100 euro. Vandaag presenteert ze haar voor de maand januari.

Ik sloeg deze keer mijn slag bij DAKA Sports in Rotterdam-Zuid, tegenover De Kuip. Een super-megastore, waar je wel even een middagje zoet kunt zijn: maar liefst 4500 m2 groot en er zijn ook verschillende merkshops. Ik vind de collecties er overzichtelijk gesorteerd, per sport of per merk. De filialen van DAKA Sports vindt je verspreid door heel Nederland.

Paola fashionblog januari (7) womenon on

Mijn oog viel snel op het paarse “Climacool”-setje van Adidas, bestaande uit allereerst een paarse ¾ tight met brede zwarte boord. De elastische boord kleedt mooi af en zorgt voor extra versteviging op de buik en onderrug. Het is een nauwsluitende sportcapri en gemaakt van climalite materiaal. Daarbij een mooie zwarte singlet, beetje ruimzittend en uit mooi materiaal samengesteld.

Hieronder draag ik een paarse top/ bh. Alles is dus van Adidas.

Het setje wordt verkocht als fitnessoutfit, maar je kunt er dus ook prima in hardlopen en ik draag de set ook tijdens mijn coretrainingen thuis. Natuurlijk misstaat dit setje zeker niet op de sportschool. Maar dat is niet mijn sterkste punt… fitness, maar dit terzijde.

Paola fashionblog januari womenon  (12)

De set zit echt heerlijk: lekker zachte stof en alles blijft tijdens het sporten prima op zijn plaats zitten. Niets is zo irritant als opkruipende kleding tijdens training of wedstrijd, waardoor je er steeds aan gaat lopen trekken.

Bij Decathlon in Antwerpen kocht ik de felgekleurde roze beenwarmers. Deze draag ik wel eens, omdat normale tights wel eens te kort zijn voor mijn (lange) benen. Daarmee camoufleer ik de te korte pijpen en het is ook nog functioneel, want lekker warm.

De felle kleuren vind ik mooi contrasteren met de nieuwe outfit.

Tip: De beenwarmers zijn ook erg leuk onder een kort broekje of rokje en dan optrekken tot onder de knie. Ideaal bij twijfel tussen lange of korte broek. En wordt het te warm, laat je ze gewoon op de enkels zakken.

Het is weer gelukt mooi binnen het budget te blijven!:
bonnetje_Paola8

Advertentie