Terug naar boven
Paola’s Sportfashionblog: Only Play
News

Paola’s Sportfashionblog: Only Play

Deze keer geen sportkleding om mee te sporten. Deze maand heb ik gekozen voor een setje dat te dragen is ná het sporten. Niets voelt zo heerlijk als na gedane arbeid van training of wedstrijd na te genieten in een comfortabele outfit (wel eerst douchen natuurlijk…).

Paola3

Deze set heb ik gevonden bij Sport 2000 in Middelburg. Sport 2000 is een winkelketen met filialen in heel Nederland. Zij verkopen kleding voor bijna alle sporten waaronder voetbal, tennis, hockey en natuurlijk ook hardlopen, of “running” zoals dat tegenwoordig heet. . In het assortiment verschillende merken zoals Adidas, Nike, Asics, Bjorn borg, Hummel en Only Play. De kleding van Only Play is supersportief maar met een vrouwelijke touch en daar houden we van! Bovendien: ‘cool, casual en comfortabel.’

Paola5

Mijn nieuwe setje bestaat uit een joggingbroek van Only Play, in kobaltblauw en met een elastische tailleband met gekleurd aansnoerkoord. Dit combineer ik met een sportshirt in de heldere kleur paars. Het materiaal is 100 % katoen. Het setje wordt compleet met een sweatvest van Only Play: het is voor een deel voorzien van een tijgerprintje, een capuchon en op de voorzijde twee steekzakken. De kleuren grijs/antraciet met paars combineren mooi met de broek en het shirt. Joggingpakken zijn toch wel de meest comfortabele kledingstukken om te dragen, maar helaas: het ziet er al snel uitgezakt uit. Met deze set zul je je echt op en top vrouw blijven voelen en dat is na een lekkere douche extra nagenieten.

Paola_1

Only Play is ook nog eens hartstikke betaalbaar: voor de complete 3-delige set betaalde ik slechts 80 euro! Met mijn maandbudget van 100 euro was er voor mij dus ook nog ruimte voor een leuke, paarse bijpassende sporttas van Only play!

Ik ben helemaal blij met deze set!

bonnetje_Paola9

Ik zag ook nog, dat de hele collectie van Only Play ook verkrijgbaar is via de webshops van Wehkamp en Otto. Bekijk ook eens de site van Only: nl.only.com. Wedden dat er wat voor jullie bij zit?

Ik heb in ieder geval weer hele leuke, nieuwe kleding op het oog voor één van mijn volgende blogs en vooral de voordelige prijzen van dit merk spreken mij aan.

Advertentie