Terug naar boven
Rivkah op het Veld en Jolanda Keizer: ‘Niet voor niets blijven veel sporters in de kast tijdens hun carrière’
News ,

Rivkah op het Veld en Jolanda Keizer: ‘Niet voor niets blijven veel sporters in de kast tijdens hun carrière’

De rookie van NOS Studio Sport en de voormalig topatlete verheugen zich. Rivkah op het Veld staat als presentatrice voor haar eerste sportzomer mét Olympische Spelen. Jolanda Keizer kijkt voor het eerst onbevangen naar de Spelen. Voor het zomernummer van het Losse Veter magazine sprak Pim van Esschoten uitgebreid met het stel. Hieronder preview van het interview waar Jolanda en Rivkah vertellen over hun relatie en de taboe in sport dat homosexualiteit heet.

Rivkah: ‘We hebben elkaar bij de NOS ontmoet. We vonden elkaar al snel leuk. Het was snel aan, het is allemaal snel gegaan. We zijn inmiddels drie jaar samen. En gelukkig.’

Jolanda: ‘In mijn tijd als topsporter vond ik het moeilijk, maar toen ik Riv tegenkwam was het voor mij helemaal geen issue meer. Als ik hier gelukkig van word dan moet ik er gewoon voor kiezen en niet voor weglopen. Dat heb ik in het verleden wel gedaan. Weg van de realiteit. Nu maakt het me niet meer uit, maar voor die tijd vond ik het wel belangrijk wat anderen er van vonden. Er zijn topsporters die daar wel mee om kunnen gaan, voor mij was het een issue.’ Lees hier verder

(Foto: Bas beentjes)

Advertentie