Terug naar boven
Sugarpova: Maria Sjarapova presenteert haar eigen snoep in Melbourne
News

Sugarpova: Maria Sjarapova presenteert haar eigen snoep in Melbourne

Sugarpova_detailTennis en snoep, ze lijken in eerste instantie weinig met elkaar te maken te hebben. Maar niet voor Maria Sjarapova. Snoep is een belangrijke motivatie geweest in haar jonge tennisjaren. Ze weet nog heel goed hoe ze als klein kind beloond werd met een lolly na een goede training, zo vertelt de Russische tennisster.

Sp12_TN_PRONA_OZOpen_MSharapova_9243_largeNog steeds kijkt ze uit naar die zoete beloning na een training en dat is de reden dat ze vorig jaar haar eigen snoeplijn begon. Onder de naam Sugarpova timmert de blondine aan de weg met de traditionele gummies en zuurtjes, verpakt in een eigentijds ontwerp en voorzien van een hippe naam. Geen colaflesjes of kikkers maar rode lippen met de naam Flirty Sour en trendy handtasjes en pumps die de naam Chic dragen.

Sugarpova is een samenwerking met Jeff Rubin, de oprichter van snoepketen It’Sugar. Het snoepgoed wordt in de winkels van It’Sugar en filialen van Macy’s verkocht over de hele wereld maar binnenkort zal het ook te verkrijgen zijn in Australië. Sjarapova, die over een week begint aan de Australian Open, zal haar snoep komende vrijdag presenteren in Melbourne.

‘Ik heb besloten om het soort snoep te maken waar vrouwen zoals ik van houden. Ik wilde iets beginnen waar ik van begin tot eind bij betrokken ben. Ik heb enorm veel plezier beleefd aan de ontwikkeling van mijn eigen snoeplijn. Ik kan niet wachten om Australië te laten zien wat we gemaakt hebben,’ zo vertelde ze onlangs.

In Europa is het alleen nog te verkrijgen op een aantal plekken in Groot-Brittannië maar het is mogelijk de snoepjes online te bestellen.

Advertentie

Reageer