Terug naar boven
Test de ‘Hardlopen met Evy’-app en maak kans op een voetanalyse en een paar Brooks schoenen
News, Reviews ,

Test de ‘Hardlopen met Evy’-app en maak kans op een voetanalyse en een paar Brooks schoenen

hardlopen met evy

Duizenden lopers leerden hardlopen met behulp van de stem van Evy Gruyaert op een podcast. Afgelopen week lanceerde Evy Gruyaert samen met het trainingscentrum Energy Lab de ‘Hardlopen met Evy’-app in Nederland. De app biedt nog meer mogelijkheden dan Evy’s immens populaire podcast.

Heb je een doel? Wil je weer beginnen met hardlopen? Wil je een beetje extra motivatie? Wij zijn nu op zoek naar vier personen die de ‘Hardlopen met Evy’-app willen testen. In ruil voor feedback krijgen deze vier personen in een hardloopspeciaalzaak bij hen in de buurt, een voetanalyse en een paar Brooks schoenen.

wil je in aanmerking komen?
Vul dan onderstaand formulier in en geef aan naar welk doel je wil toewerken met de app. Inzenden kan tot en met 30 november om 23:59.

BrooksGlycerin

meer info over de ‘Hardlopen met Evy’-app
Net als in de podcast zorgt Evy Gruyaert ook in haar hardloop-app voor de juiste trainingsinstructies op het juiste moment. Doorheen de trainingen, die weer doorspekt zijn met haar ondertussen wereldberoemde aanmoedigingen, geeft ze ook de nodige trainingstips.

De kans is trouwens groot dat je daarbij persoonlijk aangesproken wordt, want speciaal voor deze app heeft Evy de 1.000 populairste voornamen ingesproken. Een groot voordeel aan de app, die opvallend eenvoudig te bedienen is, is dat ze gekoppeld is aan GPS. Hierdoor vertelt Evy je tijdens de training hoever je al gelopen hebt, wat je gemiddelde snelheid is en hoeveel kilocalorieën je al hebt verbrand. Om nog gerichter te kunnen trainen is er ook de mogelijkheid om je optimale hartslagzones te laten berekenen. Evy vertelt je tijdens de training dan aan welke hartslag je moet trainen. Nieuw is ook dat je met de app je eigen favoriete muziekplaylist kan samenstellen en afspelen tijdens het hardlopen. Nadat je je training hebt afgewerkt, wordt alles bijgehouden in een persoonlijk trainingsdagboek. Die resultaten kan je indien gewenst ook delen op Facebook en Twitter.

Naast het populaire startersschema richting je eerste 5 km bevat de app ook schema’s voor 10 km, 10 miles, halve marathon en marathon. De hardloper kan er voorts ook allerlei informatie vinden over training, materiaal, blessures, voeding, verzorging, enzovoort. De ‘Hardlopen met Evy’-app werkt bovendien met een uniek puntensysteem. Door te rennen kan je punten verdienen, waardoor je korting krijgt bij de aankoop van je volgende hardloopschema’s. Dit systeem zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden, zodat deelnemen aan een hardloopevenement ook punten kan opleveren.

evy app losse veter review losse veter training prijsvraag 1

Evy Gruyaert ontwikkelde de app samen met trainingsbegeleidingscentrum Energy Lab en full service agency The Reference/Mobile, met ondersteuning van onder andere Brooks. Hij is vanaf nu zowel beschikbaar op iPhone als Android.

Alle info op http://www.hardlopenmetevy.com

Advertentie