Terug naar boven
Unieke MAM&MAMloop tijdens de SPRINT Mastboscross Breda op 2 februari
Events, News

Unieke MAM&MAMloop tijdens de SPRINT Mastboscross Breda op 2 februari

Tijdens de 45e editie van de Sprint Mastboscross organiseert MAM&MAM in samenwerking met AV Sprint een speciale MAM&MAMloop. Tijdens deze loop, die gelijk start met de bedrijvenloop en de prestatieloop, kun je je persoonlijke mama cross prestatie op de 5km neerzetten.

Voor wie is de loop
MAM&MAM is op zoek naar sportieve moeders die het leuk vinden om samen met andere moeders tijdens deze gezellige winterloop een “modderbad” te nemen.
MAM&MAM vindt deze loop een bijzondere manier om sportieve energieke moeders samen te brengen. Zwangeren mogen niet deelnemen aan de cross, maar ben je een halfjaar geleden of langer bevallen, nodigen we je van harte uit om in te schrijven voor onze loop.

De winnares
De eerste drie beste tijden worden door MAM&MAM beloond met een ludieke prijs.

MAM&MAM wie zijn wij
Wij Mireille de Moor en Angèle van Dijck runnen MAM&MAM. Samen hebben we een eigen programma ontwikkeld passend in deze tijd, lifestyle, buitensport en ontspanning aangevuld met een krachtig informatief stuk, dit alles in 1 cursus voor tijdens de zwangerschap. Optioneel is het mogelijk om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling. Na de bevalling organiseren we een terugkomdag met baby. Ook bieden we babymassage aan, een speciaal moment voor moeder en kind.
Bij onze Terug in Vorm cursus, voor na de bevalling, trainen we bekkenbodem- en buikspieren naast een opbouwend conditioneel stuk. Een bruggetje om je oude sport weer op te pakken en je lichaam te laten herstellen van de bevalling.
De trainingen bij MAM&MAM zijn individueel afgestemd op ieders niveau.

Kennis maken
Wil je kennis maken met MAM&MAM bezoek dan 2 februari onze stand in het clubhuis van AV Sprint.

Advertentie