Terug naar boven
Weekend Wannahaves: Nike Lunar Glide+ 5, ASICS Losse Veter Magazine en Virtuoos Detox Power
News ,

Weekend Wannahaves: Nike Lunar Glide+ 5, ASICS Losse Veter Magazine en Virtuoos Detox Power

Vanaf deze week starten we met een nieuwe rubriek. In de Wednesday Wannahaves iedere week aandacht voor een aantal nieuwe producten die op de markt zijn gekomen.

NikeLunarGlide5

Nike Lunar Glide+ 5
Hardlopen is steeds populairder aan het worden. Zeker onder vrouwen is het aantal hardlopers in razend tempo toegenomen de afgelopen jaren. Het is een van de meest eenvoudige sporten om te doen maar dat wil niet zeggen dat je niet beslagen ten ijs te komen. Een verantwoorde trainingsopbouw en een goede uitrusting zijn onontbeerlijk. Toch zie je nog veel te vaak lopers op verkeerd schoeisel lopen en dat is vragen om blessures.

De afgelopen jaren is de Nike Lunar Glide+ uitgegroeid tot een moderne klassieker onder de loopschoenen. De schoen geldt als het vlaggenschip van Nike op het gebied van technologische ontwikkelingen. De lancering van de Lunar Glide viel samen met de presentatie van het Dynamic Fit-principe dat maakt dat deze schoen voor elk soort loper geschikt is, van neutrale tot overpronerende loper. Daarnaast werd de schoen voorzien Flywire, een techniek die de schoen een stuk lichter maakt. De Nike Lunar Glide+ 5 is nog lichter dan zijn voorganger zonder verlies van demping, stabiliteit of comfort.

LVM_4_slider

ASICS Losse Veter Magazine, gratis hardloopmagazine
Losse Veter, de grootste hardloop- en atletiekwebsite van Nederland, brengt samen met ASICS tweemaal een digitaal magazine uit over hardlopen en atletiek. Magazine Nummer 4 staat boordevol informatie over hardlopen en neemt je langs alle facetten waar je aan kunt werken als je beter wilt worden. Hardlopen is de meest eenvoudige sport ter wereld maar de mogelijkheden om jezelf te verbeteren zijn bijna oneindig. Je kunt harder of anders trainen, je kunt aan je loopstijl werken, je kunt met je voeding experimenteren en je kunt blijven sleutelen aan je outfit. Zo neemt David van der Linden je in dit nummer mee langs de verschillende ideeën die er bestaan over de ideale looptechniek en laat je zien hoe je daarbinnen kunt werken aan de verbetering van je eigen techniek. Marjolein Stegeman bespreekt de zogenaamde superfoods. De naam geeft al aan dat men deze producten bijzondere eigenschappen toedicht. Stegeman leidt ons door het woud aan beweringen en laat zien of en hoe lopers baat kunnen hebben bij het eten van die producten. Verder laat Rafael Krijgsman zien hoe je je trainingen spelenderwijs kunt afwerken en daarnaast zijn er talloze interviews met topatleten en toptrainers die je wegwijs maken in de geheimen van hun succes. Het magazine is online te bekijken maar is ook beschikbaar voor de iPad.

detoxpower

Detoxen via een pilletje
Virtuoos is een jong Nederlands bedrijf dat zich sinds kort manifesteert met een interessante lijn voedingssupplementen. De producten worden voor en in samenwerking met tal van topsporters ontwikkeld. Het zijn uiterst hoogwaardige producten die een gezonde leefstijl en optimale prestaties kunnen ondersteunen. Naast de oranje topsportlijn levert Virtuoos ook een blauwe lijn. Deze is net zo goed, alleen worden deze producten niet zo vaak getest op de aanwezigheid van verboden prestatiebevorderende middelen. Een belangrijk detail voor topsporters vanwege het risico op een dopingovertreding dat zij altijd voor de volle honderd procent willen uitsluiten maar voor de gemiddelde sporter totaal niet van belang is. De blauwe lijn is daardoor iets gunstiger geprijsd.

Een interessant product uit de blauwe lijn is Detox Power, een capsule die de reinigende werking van de lever ondersteunt en daarmee zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. De capsules bevatten mariadistelextract en Saberry, een speciaal antioxidant gemaakt van kruisbessen.

Advertentie