Terug naar boven
De ideale opvolger: De Nike Flyknit Lunar2
News, Reviews

De ideale opvolger: De Nike Flyknit Lunar2

Met de Flyknit Lunar2 heeft Nike de ideale opvolger voor het eerste model in huis. De Lunarlon zool zorgt voor een perfecte demping bij het lopen, terwijl de Flyknit bovenkant zorgt voor de ideale pasvorm. Innovaties in beide technieken hebben ertoe geleid dat deze combinatie nu nog beter is. Zo zijn de elastische Flywire draden verwerkt in de bovenkant, om de voet comfortabel op de juiste plaats te houden. Door de afwikkeling van de voet te analyseren, is een onderkant ontworpen die de natuurlijke beweging van de voet ondersteunt. Het is dan ook deze combinatie die voor de magie zorgt.

Nike_Flyknit_Lunar_2_W_Detail1_original

De Flyknit bovenkant
De gewoven structuur van de Flyknit zorgt voor een perfecte ademende bovenkant. De schoen is voorzien van ademende membranen op de plekken waar de voet de meeste warmte kwijt moet. Daarnaast zorgt de structuur voor een heerlijke pasvorm, in het bijzonder rond de middenvoet. De elasticiteit van de Flywire technologie, die verwerkt is in de Flyknit bovenkant, zorgt ervoor dat de schoen zich aanpast aan de vorm van de voet. De lip van de schoen loopt eveneens vloeiend over in de schoen, waardoor het draagcomfort nog meer verbetert.

Nike_Flyknit_Lunar_2_W_Detail3_original

De Lunarlon zool
De Lunarlon zool van de schoen zorgt voor een ongekende demping. De zool veert zo zacht en ondersteunt zo goed dat het lijkt alsof je een maanwandeling maakt. De demping is dan ook geïnspireerd door de gewichtloze maanwandelingen van astronauten. De zool beschermt met strategisch geplaatste rubberen stukken de gewrichten in de enkel en voorvoet. Bovendien zorgt een innovatief ontwerp onder de voorvoet voor een volledige en natuurlijke afwikkeling van de voet tijdens het lopen.

“De Nike Flyknit Lunar2, brengt twee van Nike’s beste innovaties samen in één schoen,” zegt Rob Dolan, Senior Design Director van Nike Running. “Je krijgt de fluwelen loop van de Lunarlon zool, samen met de verbazingwekkend lichte en ondersteunende bovenkant van de Flyknit. Samen vormen zij een magische combinatie”. (persbericht)

Advertentie