Terug naar boven
Ellie Goulding’s goede voornemen: Een marathon lopen
News

Ellie Goulding’s goede voornemen: Een marathon lopen

Ellie Goulding heeft zich voorgenomen om dit jaar een marathon te lopen. ‘Ik ga dit jaar een marathon lopen. Misschien ook nog een halve marathon voor het einde van het jaar.’ Volgens eigen zeggen is de zangeres een fanatiek loopster en het is een belangrijke manier voor haar om haar emoties te controleren. ‘Ik kan goed zingen en kan ook best goed hardlopen. Ik sta ‘s morgens vroeg op en ga dan de deur uit om te lopen. Het is erg fysiek en er is niets emotioneels aan. Omdat ik zelf een zeer emotioneel mens ben, houdt mij dat in balans.’

De 26-jarige krijgt dit jaar een druk schema want naast de marathontrainingen staat er ook nog een tournee en een album release gepland.

Advertentie