Terug naar boven
Garmin lanceert de Forerunner 645 Music met ruimte voor 500 nummers
News, Reviews, Training

Garmin lanceert de Forerunner 645 Music met ruimte voor 500 nummers

‘More is less’ lijkt het allernieuwste Garmin hardloophorloge op het sportieve lijf geschreven. Want met de Forerunner® 645 Music laat je voortaan je mobiel èn je portemonnee gewoon thuis. Deze stijlvolle slimmerd biedt jou als hardloper namelijk alles wat je nodig hebt. Van een geïntegreerde hartslagmeter en prestatiemonitoring data om ‘on-track’ te blijven, tot allerlei andere smart en connected functies. Maar dat is nog niet alles. Deze nieuwste Garmin biedt ruimte aan maar liefst 500 nummers en geeft je hiermee de vrijheid om op je favoriete muziek je huidige record te verbeteren. Het horloge is ook voorzien van Garmin PayTM1 waarmee je in de nabije toekomst contactloos kunt betalen. Kortom… Bye, bye extra bagage, hello Garmin Forerunner® 645 Music.

Denk je eens in: zit je net lekker in je loopritme met een goede upbeat song, springt hij ineens via de shuffle-modus op een langzaam deuntje. Stoppen om via je mobiele telefoon over te schakelen op een ander nummer, daar heeft natuurlijk niemand zin in. Geen stress, Garmin biedt met de Forerunner® 645 Music de ideale oplossing. Op dit stijlvolle GPS-hardloophorloge kun je namelijk talloze nummers opslaan. Denk je eens in, ruimte voor honderden nummers en de vrijheid om ‘on the move’ je favoriete muziek in te stellen om zo je prestaties te verbeteren.

Top of the bill
“De meeste mensen luisteren naar muziek om tijdens lange of moeilijke runs het momentum vast te houden”, zegt René Dijk, Product Manager bij Garmin. “De nieuwe Forerunner 645 Music heeft de kwaliteit en nauwkeurigheid van al onze hardloopproducten in zich met ‘on top of the bill’ geïntegreerde muziek en Garmin PayTM. Hiermee biedt dit horloge atleten op ieder niveau de onafhankelijkheid waar ze naar op zoek zijn.”

Digitale alleskunner
De horloges uit de Forerunner lijn zijn al digitale alleskunners. Maar de Forerunner 645 Music heeft nét dat beetje extra. Zo zorgt dit horloge ervoor dat je 24/7 connected bent en blíjft. Via een hartslagmeter kun je je ritme in de gaten houden en de geavanceerde hardloopdynamica3 en prestatie-monitoring data zorgen ervoor dat je koploper blijft. Natuurlijk kun je tijdens je workouts ook verbonden blijven met de wereld om je heen. Met Garmin Connect™ synchroniseer je in ‘no-time’ data vanaf een compatible smartphone. Zo kun je ook tijdens het sporten tekstberichten, social media updates en e-mails via je pols bekijken. Ben je een echte competitor, nodig je vrienden dan uit om je runs real time te volgen via LiveTrack en daag ze uit jouw persoonlijke record te verbeteren.

Ultieme running mate
Hardlopen doe je voortaan in stijl want met de introductie van de Forerunner 645 Music kreeg de sportieve look een verfijnde make-over. De robuuste metalen rand, het versterkte glas en de verwisselbare horlogebanden in diverse kleuren zorgen ervoor dat deze slimme en stijlvolle smartwatch jouw ultieme running mate wordt.

‘Born to run’
Net als zijn voorgangers in de Forerunner reeks biedt de 645 Music de mogelijkheid hoogwaardige fitness-, wellness- en slimme connectiviteitsfuncties toe te voegen en te raadplegen. Daarnaast kun je op een eenvoudige manier tot 500 nummers uit de muziekbibliotheek op je computer rechtstreeks op het horloge opslaan. Gebruikers van Deezer Premium+ kunnen ook offline afspeellijsten4 downloaden op het horloge. En met een compatibele Bluetooth®-headset ben je klaar om je volgende hardlooprecord te vestigen.

Betalen via je horloge
Het lijkt toekomstmuziek maar niets is minder waar. Met de Garmin Forerunner 645 en 645 Music
aan je pols kun je je betaalpasjes en portemonnee voortaan gewoon thuis laten. Door gebruik te maken van Garmin PayTM, een contactloos betaaloplossing, betaal je gewoon met je horloge. Hoe dan? De Forerunner 645 en 645 Music bevatten een geïnstalleerde Garmin Pay wallet die werkt als een echte betaalpas.

What’s in a name
Laat je niet misleiden door de naam, de Forerunner 645 Music is niet alleen voor hardlopers bedoeld. Of je nu fietst of zwemt er zijn talloze sportfuncties die je kunt vastleggen met deze smartwatch. In het zwembad houdt de Forerunner 645 Music bijvoorbeeld afstand, tempo, slag, persoonlijke records en nog veel meer bij. De Forerunner 645 Music maakt ook de borstband overbodig. Je kunt namelijk de Running Dynamics Pod aan de band van je broek bevestigen, op die manier krijg je via je horloge alle zes de running dynamics binnen, inclusief cadans, grondcontacttijd en paslengte. Ingebouwde GPS en GLONASS zorgen ervoor dat je exact weet hoe ver, hoe snel en waar je loopt.

Verkoopinformatie en verkrijgbaarheid
De Forerunner 645 Music is beschikbaar in het zwart en Cerise voor een verkoopadviesprijs van € 449,99. De Forerunner 645 zonder ingebouwde muziekspeler is beschikbaar in zwart en Sandstone voor een verkoopadviesprijs van € 399,99. Beide smartwatches zijn naar verwachting eind januari beschikbaar bij de gespecialiseerde hardloopwinkels.

Belangrijke features:
– De accu van de Forerunner 645 Music gaat in smartwatch-modus 7 dagen mee. In GPS en muziek afspeelmodus kun je 5 uur lang zonder oplader
– Door de RVS behuizing weegt de Forerunner 645 Music slechts 42 gram
– Het always-on Chroma Display™ is in direct zonlicht gemakkelijk af te lezen en ijzersterk door het extra-robuust Corning®Gorilla® glas
– De horlogebanden zijn gemakkelijk te verwisselen
– Het horloge is waterbestendig tot 5 atmosfeer (50 meter)
– Via de Face It™ watch app kun je een foto instellen als ‘watch face’. Zo maak je je horloge nog persoonlijker
– Via de Garmin Connect IQ ™ -store zijn duizenden gratis watchfaces, widgets, gegevensvelden en apps te downloaden
– Trainingsfuncties worden met Firstbeat berekend. Dit geeft je inzage in je trainingsstatus en geeft je de mogelijkheid je trainingsschema week in week uit te monitoren en bij te stellen.

(PERSBERICHT)

Advertentie