Terug naar boven
Jamie van Lieshout verrast in Zevenheuvelenloop: ‘Toen ik dat finishlint zag, dacht ik: die is van mij”
Events, News

Jamie van Lieshout verrast in Zevenheuvelenloop: ‘Toen ik dat finishlint zag, dacht ik: die is van mij”

Jamie van Lieshout zette een knappe prestatie neer in de Zevenheuvelenloop. Zij wist in een sterk bezet veld als eerste Nederlandse te finishen. Het was een bijzondere race voor haar. In eerste instantie liep ze haar eigen race, maar op een bepaald moment kreeg ze Hilda Kibet in het vizier en wist ze dat ze eerste Nederlandse kon worden. Ze wist Kibet in te halen maar moest daarna noodgedwongen dribbelen omdat ze last had van ritmewisselingen van het hart. Uiteindelijk kon ze het tempo weer oppakken en Kibet nog een keer inhalen. Een emotionele prestatie voor Van Lieshout.

Advertentie