Terug naar boven
Losseveter magazine #5: De laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, training, runs en beweging [GRATIS]
News , , ,

Losseveter magazine #5: De laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, training, runs en beweging [GRATIS]

Losse Veter brengt twee maal per jaar een digitaal magazine uit. Gratis voor iedereen. In dit nummer, met als thema ‘Running the Future’, wordt er gekeken naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, training, runs en beweging. Aan het woord komt bijvoorbeeld Paul Rosenmöller, voorzitter Convenant Gezond Gewicht, die streeft naar een fitte samenleving. Volgen hem is overgewicht een normale reactie op een abnormale omgeving. In het artikel legt de oud-politicus toe wat sport voor hemzelf betekent en hoe hij denkt de gewichtsproblemen (ook onder jeugd) te kunnen tackelen.

Verder in het magazine interviews met Nederlands marathonkampioene Andrea Deelstra, haar coach Bram wassenaar en Robert Lathouwers. Ook in het magazine een artikel over voeding: De ontwikkelingen op het gebied van koolhydraten en training. Er zijn de laatste jaren veel theorieën geweest over de inname van koolhydraten. Is op nuchtere maag hardlopen nu wel of niet beter? Moet je variëren met koolhydraten om een goede wedstrijd te lopen? In ‘Train low, compete high’ gaat Marjolein Stegeman in op al deze vragen.

En ben je op zoek naar hardloopschema’s? Via MY ASICS word je helemaal begeleid naar een doel dat jijzelf kiest: Fitter worden, opbouwen naar je eerste 5km, sneller worden etc.

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier om het magazine te downloaden (PDF)

(Het magazine is ook gratis beschikbaar voor de iPad en als online versie)

Advertentie