Terug naar boven
Neem een abonnement en ontvang gratis een Mizuno Heritage tee
News, Reviews

Neem een abonnement en ontvang gratis een Mizuno Heritage tee

Losse Veter magazine nummer 13 ligt in de winkels. Een rebels nummer op meerdere fronten. In dit nummer laten we mensen aan het woord die buiten de lijntjes denken en doen. Hier een kleine greep uit de artikelen. Een interview met voedingsdeskundige Asker Jeukendrup, die voor meerdere doorbraken op het gebied van sportvoeding heeft gezorgd. Haptonoom Harm Aldershof over de psychologie van de tastzin. Op het gebied van training lees je een uitgebreid artikel van Ron van Megen en Hans van Dijk over trainen met vermogensmeters, komen we meer te weten over PAP-training en vertelt René van Engelen over het ‘flossen’ van je bindweefsel. Ook leren we de eigenzinnige Richard Douma kennen, die zo mooi verraste bij het EK met een vierde plaats. Een jonge atleet met lef. Net als de Limburgse marathonloopster Renée Vranken, een jonge frisse verschijning die kapot gaan het mooiste vind.

En met de najaarsmarathons in het vooruitzicht interviewde Klaas Boomsma een aantal bekende Nederlanders die zich aan het voorbereiden zijn op de New York City Marathon. Dit en nog veel meer, zoals de columns van Abdelkader Benali, de zusjes De Witte, Léonie van den Haak, Janneke Wittekoek en Walter Tempelman.

Losse Veter magazine is verkrijgbaar in winkels als AKO, Bruna, AH, Primera, Schiphol en bij diverse hardloopspeciaalzaken.

LVM13_spreadsencover_770

Advertentie