Terug naar boven
New Balance presenteert online Marathon Magazine
Events, News, Reviews, Training

New Balance presenteert online Marathon Magazine

New Balance en de marathon, een combinatie die al decennialang stand houdt. Het is geen verstandshuwelijk, maar een relatie vol passie. Het kan ook bijna niet anders. New Balance is in 1906 opgericht in Boston, de stad met een van de oudste (geboren in 1897) en meest populaire stadsmarathons ter wereld. Samen beleven ze talloze avonturen.

Ze zien het hardlopen veranderen. Ze genieten van de eerste loopgolf van de jaren ’80 als hardlopen een manier wordt om fit te blijven. Het is de opkomst van het joggen. Het zijn de jaren dat New Balance zijn modellen op de markt brengt die de afgelopen jaren zo populair werden als sneakers. Inmiddels is het hardlopen uitgegroeid tot de meest populaire sport ter wereld. Elke grote stadsmarathon trekt inmiddels tienduizenden lopers. Van topatleet tot bucketlistloper.

New Balance is meegegroeid met deze ontwikkeling. De band tussen New Balance en de marathon is sterker dan ooit. Onlangs werd bekend dat de grootste en meest populaire marathon ter wereld, die van New York, een tienjarige samenwerking is aangegaan met New Balace.Vanaf nu trekken ze samen verder op dit avontuurlijke pad. Om dat te vieren en iedereen mee te nemen in dit avontuur maakten wij samen met New Balance dit marathon magazine.

Download hier het magazine

advies: Het magazine is het best te bekijken in Adobe Acrobat

Advertentie