Terug naar boven
Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen: de Nike+ Training Club app
News, Training

Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen: de Nike+ Training Club app

De vernieuwde Nike+ Training Club app is als het rijk van Karel de Grote; daar gaat de zon nooit onder. Terwijl de ene sportster in Amsterdam slaapt, trekken anderen in Noord-Amerika de veters van hun sportschoenen aan en gaan aan de slag. Uren later vindt het omgekeerde plaats. Het maakt niet uit waar deze sportsters zich bevinden, de N+TC app is er altijd om hen te verbinden en ze aan de gang te houden.

Met een nieuwe Nike+ stimulans en een aantal frisse updates in januari werkt de app als een echte Personal Trainer, gewoon in je broekzak. De app begrijpt en motiveert 11 miljoen leden van de Training Club wereldwijd. En de club groeit snel.

De app is nu nog persoonlijker geworden door een aantal nieuwe features. Sporters kunnen trainingsprogramma’s van vier weken opzetten en de workouts daarin personaliseren. Bovendien kunnen de gebruikers de workouts apart downloaden, wat ze meer invloed geeft op de inhoud van hun app. Gebruikers kunnen nu ook de workouts persoonlijk maken door oefeningen van trainingen in te wisselen voor een ander. Een atlete die zijwaartse crunches verkiest boven kick downs, kan deze gemakkelijk omruilen, zonder de aandacht voor die spiergroep op te offeren.

Vier weken trainen
Het is de taak van een personal trainer om de sporter te motiveren en de workouts aan te passen wanneer het programma verouderd raakt. De N+TC app doet dat ook door het aanbieden van een vier weken durend trainingsprogramma, welke de gebruikers toegewijd houdt aan hun doel om slank, afgetraind of sterk te worden. De trainingen zijn zo stimulerend dat vrouwelijke sporters zich altijd in het zweet werken, zelfs op de dagen dat ze eigenlijk niet zoveel zin hebben.

Workouts apart downloaden
De N+TC app bevat meer dan 100 nieuwe workouts. Een aantal van die workouts zijn compleet nieuw, de rest heeft een update gekregen uit de eerdere versie van de app. Deze workouts houden de atleten de komende maanden flink bezig, toegewijd en enthousiast. Inclusief alle workouts is de app ongeveer 500 MB. Echter, de gebruikers kunnen er ook voor kiezen om alleen de basis van de app te downloaden (50 MB) en deze aan te vullen met individuele workouts. Zo kunnen de gebruikers de app volledig naar eigen wens inrichten, en deze kleiner en nog sneller houden.

Eén met Nike+ Running
Hardlopen is de basis van bijna iedere training, de vernieuwde N+TC app biedt de mogelijkheid om je hardloopactiviteiten te koppelen aan je NTC-trainingen en mee te nemen in je vier weken durende trainingsprogramma. De basis van deze integratie ligt in de bekende Nike+ Running app, welke vrouwelijke atleten helpt om hun routes, afstanden en verbrande calorieën bij te houden. Daarnaast neemt de N+TC App deze cijfers mee in de totale resultaten van de N+TC app. Bovendien worden nu al je behaalde punten in de N+TC app, Nike+ running app en je verzamelde NikeFuels aan elkaar gekoppeld. Hierdoor kun je al jouw resultaten nog beter kunt meten.

De workouts van atleten
De bonus en atleten workouts zijn nu voor iedereen beschikbaar, ongeacht hoeveel resultaten je hebt behaald in de N+TC app. Deze workouts bevatten ook een selectie van wereldberoemde sporters, zoals Maria Sharapova, wiens ‘New Year’s Crush’ workout gezamenlijk met de vernieuwde N+TC app wordt gelanceerd in januari.

Mijlpalen en het delen ervan
Al het harde werk dient beloond te worden. Zodra een gebruiker een programma heeft afgerond, of een bepaald doel binnen een training voorbij hebt bereikt, verdienen ze een mijlpaal. Gebruikers kunnen deze mijlpalen delen, maar ook afgeronde workouts en motiverende berichten via social media.

De Nike training Club is wereldwijde club, met vrouwelijke atleten van over de hele wereld. De nieuwe N+TC app zal beschikbaar zijn in 8 talen, voor zowel Android als iOS. Je kunt de app vanaf nu gratis downloaden. Voor meer informatie bezoek Nikeinc.com.

Advertentie