Terug naar boven
Nike presenteert de 2016 NikeWomen Victory Tour
Events, News

Nike presenteert de 2016 NikeWomen Victory Tour

Meer dan tweehonderdduizend vrouwen wereldwijd overwonnen hun eerste halve marathon, 10KM race of Nike+Training Club (NTC) uitdaging als onderdeel van de 2015 Nike Women’s Event Series. Dit jaar nodigt Nike opnieuw atleten van alle niveaus uit om zichzelf uit te dagen en onderdeel te zijn van de wereldwijde fitness community. Dit gebeurt via een reeks running- en training events die tijdens de wereldwijde NikeWomen Victory Tour en Nike Women Weeks worden aangeboden.

Geïnspireerd door Nike, de gevleugelde godin van de overwinning, is de NikeWomen Victory Tour ’s werelds grootste serie evenementen voor vrouwen. De tour viert persoonlijke sportoverwinningen en inspireert atleten om nieuwe uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen en #BETTERFORIT te zijn.

Kick-off in Japan
De kick-off is op 13 maart in Nagoya, Japan en bestaat uit 10KM races en marathons via Nike+ Run Club (NRC), vijf uur durende NTC Tour trainingen en unieke NRC en NTC events. De 2016 tour loopt tot en met september en vindt plaats in verschillende wereldsteden, waaronder Rio de Janeiro, Shanghai en Los Angeles. Los Angeles is daarnaast de plek van Joan Benoit Samelson’s overwinning en mijlpaal in 1984, toen de vrouwenmarathon een Olympisch evenement werd.

Elke NRC race bestaat uit een serie exclusieve ervaringen: van nieuwe trainingen en hardloopdiensten (zoals toegang tot NRC coaches en een beha fitting) tot interactie met atleten. Ondertussen bestaat de NTC Tour uit high-energy trainingen gegeven door Nike Master Trainers, met work-outs variërend van de Nike+ Training Club tot yoga, spinning en boksen. Hiermee nodigt Nike atleten uit om nieuwe fitnessprogramma’s te proberen. De steden die geen host zijn van een NRC race of NTC tour dit jaar nodigen vrouwen uit voor de unieke running en training events met Nike Master Trainers, NRC coaches en topsporters.

NTCTour_Beijing_2015_51711[1]

Deelnemers worden uitgenodigd om hun NikeWomen Victory Tour voorbereiding te starten met de Nike Women Week evenementen, die plaatsvinden van 25 januari tot en met 29 januari. Nike Women Week biedt Nike+ members hulp om #BETTERFORIT te zijn in 2016, door NTC en NRC live sessies met de Nike Master Trainers en NRC coaches te geven. Meer informatie over alle steden die de Nike Women Week hosten is te lezen op nike.com. De inschrijving voor de NikeWomen Victory Tour is in de meeste steden geopend vanaf 29 januari.

Atleten hebben overal toegang tot de Nike+ Running app, NTC app en de inschrijving voor de Nike+ Run Club, om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun journey naar de Nike Women Week en NikeWomen Victory Tour.

(Persbericht)

Advertentie