Terug naar boven
Paola’s Sportfashionblog: Glow Orange
News, Reviews

Paola’s Sportfashionblog: Glow Orange

Paola van Gilst gaat iedere maand op zoek naar een hippe, vrouwelijke en comfortabele hardloopoutfit. Ze krijgt slechts één spelregel mee. Ze mag niet meer uitgeven dan 100 euro. Vandaag presenteert ze haar voor de maand april.

Paola van Gilst fashionblog april 2014 foto 1In het voorjaar vind ik het nooit moeilijk leuke setjes te scoren. Deze maand hoefde ik niet ver van huis voor mijn nieuwe outfit. Bij Intersport in Goes is er op dit moment voldoende aanbod voor het nieuwe seizoen, maar eigenlijk was ik meteen al verliefd op deze mooie set van Adidas (Adizero).

Wauw! Ik heb nog nooit zo’n mooie kleur sportkleding gezien, als die van het rokje! De kleur wordt omschreven als Glow Orange en is werkelijk prachtig. Het rokje heeft ook een ingebouwd strak broekje en de bovenlaag van het rokje is gemaakt van een soort “gaas”. Echt super sjiek.

Het bijpassende t-shirt is heel elegant en heeft een bijzonder gedrapeerde halslijn. En kijk eens naar de aparte print op de rug: heel stijlvol. Bovenal is de kleding gemaakt van lichtgewicht stof voor optimaal comfort en ventilatie tijdens het sporten, want dat is toch wel het uitgangspunt bij het kopen van nieuwe sportkleding en als het er dan ook nog zo modieus en stijlvol uit ziet als deze set van Adidas, worden we helemaal blij!

Paola van Gilst fashionblog april 2014 foto 2

Misschien zijn er mensen, die het “over de top” vinden je zo op te doffen voor een sportwedstrijd, maar tijdens een belangrijke wedstrijd of evenement wil iedereen toch het beste in zich zelf naar boven halen? Ik vind het zelf prettig alles tot in detail onder controle te hebben, als voeding, trainingsschema, vervoer en dus ook mijn wedstrijdkleding. Als alle details kloppen (schoenen, sokken, nagellak, haarbandje) voel ik me zelfverzekerder en zit ik gewoon lekkerder in de wedstrijd.

Dit hoeft natuurlijk niet bij iedereen zo te zijn en het belangrijkste is natuurlijk, dat je een lekker gevoel hebt bij de kleding die je draagt en dat het bij je persoonlijkheid past. Als dat niet “goed zit”, zal je dat waarschijnlijk ook uitstralen, maar las je lekker in je kleding “zit”, zal je daar waarschijnlijk ook naar lopen (“rechtop en sterk”).

Bij de marathon van Rotterdam viel mij weer op (en mijn medelopers ook overigens…) hoeveel reacties ik kreeg op mijn outfit: allemaal positief en dat deed mij over het parcours vliegen!
Iedereen vindt het toch leuk complimentjes te krijgen?

Voor het rokje betaalde ik 45 euro en voor het shirt 48 euro. Daarbij vond ik nog een oranje haarbandje met een strikje bij de Hema voor 3,95 euro. Totaal: 96,95 euro.
Rennen maar!

Paola van Gilst fashionblog april 2014 foto 3

Advertentie