Terug naar boven
Paola’s Sportfashionblog: Hardlooptights met een vrolijke print
News, Reviews

Paola’s Sportfashionblog: Hardlooptights met een vrolijke print

Paola van Gilst gaat iedere maand op zoek naar een hippe, vrouwelijke en comfortabele hardloopoutfit. Ze krijgt slechts één spelregel mee. Ze mag niet meer uitgeven dan 100 euro. Vandaag presenteert ze haar voor de maand maart.

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: hardlooptights met drukke print design. Natuurlijk moet ieder loper een basic zwart model in de kast hebben liggen, maar de versies met een vrolijke print zijn ook echt leuk.

Deze maand vond ik een hele leuke tight van Asics bij Zalando. Een 7/8ste model met roze print. De kleur loopt over van fel roze naar zacht roze. Heel erg leuk en origineel. Goedkoop is de tight niet: 64,95 euro. Maar dat betaal je al snel voor een goede (merk) tight en je hebt er nu wel wat origineels voor.

Paola fashionblog maart 2014 foto 2

Na de bestelling via internet op Zalando.nl had ik mijn pakketje al binnen 2 dagen in huis. De service van Zalando is wel bekend denk ik, maar “geen verzendkosten” en het “100 dagen retourrecht” zijn wel hele prettige voorwaarden.

Voor mijn nieuwe outfit blijf ik bij Asics, want eigenlijk vind ik het “not done” grote merken onderling te combineren. Je ontkomt er natuurlijk niet altijd aan, maar ik kies in dit geval toch liever voor een top van Asics, dan voor Nike bijvoorbeeld.

Het is een mooie roze top met een bijzonder ontwerp aan de achterzijde, gemaakt van polyester, dus goed ademend tijdens het sporten. De kleur roze van de top is bijna fluorescerend en contrasteert mooi in het groene Zeeuwse boslandschap.

paola fashionblog maart foto 1

Tijdens een (roze) Ladiesrun zal deze kleur niet opvallen, maar tijdens een gewone hardloopwedstrijd pikken je supporters je zo uit de massa hardlopers! Lekker opvallend dus en ik denk echt, dat de felgekleurde tights met drukke prints steeds meer een trend gaan worden.

Zelfs bij de heren zijn de opvallende modellen al te signaleren, maar uit goede bron weet ik, dat ook in de 70ger jaren al in felgekleurde maillots werd gelopen. Zo zie je maar: alles komt weer terug in de mode. Niet iedereen zal overigens dol zijn op deze trend, maar wij mij betreft kan het echt net bont genoeg zijn! Niet langer hoeven tights enkel zwart te zijn, maar durf eens te kiezen voor stippen, strepen, bloemen, stripfiguren, dierenprints, teksten, enz.!

Combineer het op een goede manier (felle printtight met effen top) en je hebt een super trendy outfit. Let daarbij wel op, dat de keuze voor een felle tight de nadruk op de benen legt. Dat doet de benen korter lijken.

Ook deze maand kwam ik weer prima uit met mijn budget: ik betaalde 99,90 euro.

bonnetje_Paola10

Advertentie