Terug naar boven
Paola’s Sportfashionblog: Nike
News, Reviews

Paola’s Sportfashionblog: Nike

Wat vliegt de tijd! Het is al weer zo ver: tijd voor een nieuw fashionblog. Deze maand vond ik een heel mooie set op de website van Nike.com. Ik ben groot fan van dit merk en loop ook graag op Nike schoenen.

Allereerst bestelde ik het broekje van Nike Performance met zwart-witte tijgerprint. Het (korte) broekje heeft een elastische tailleband en is eventueel ook verkrijgbaar in blauw-wit of roze-wit. De short valt wel een beetje klein: ik draag een M in plaats van een S. De prijs: 27,95 euro.

Hoewel er in dezelfde tijgerprints ook singletjes en sporttops verkrijgbaar zijn, kies ik toch voor een mooie gele top van Nike Performance. Deze top is maar liefst verkrijgbaar in 8 frisse zomerse kleuren.

Paola Fashionblog nike foto 2

Maar let op! De top valt juist weer wel groter, want hier draag ik een maat XS. De lengte van de top is top! Perfect zelfs: zeker niet te kort en een nauwsluitende pasvorm, wat ik altijd erg prettig vind.

Goedkoop is de top niet in verhouding tot het broekje: ik betaalde 49,95 euro.

Ik maak de set compleet met de Nike sportsokken van 13,95 euro. De gele. Leuk detail hieraan: ze zijn 2/3 lengte in plaats van enkel of knie. Ze beloven ook “compressie”, maar daar merk ik eerlijk gezegd weinig van. De sokken zijn uitgerust met de Dri-fit technologie van Nike: een zweet-absorberende stof en opvallend vind ik, dat de sokken van binnen heel zacht aanvoelen.

Paola Fashion nike foto 3

En dan nog even dit: met het uitzoeken van mijn nieuwe setjes probeer ik steeds weer iets origineels te vinden. Dat geldt ook voor het maken van de foto’s. Er kwam al van alles voorbij: ballonnen, graffiti, springtouw, confetti, enz.

Dit keer besloot ik na 15 jaar mijn skates weer eens van zolder te halen en blijkbaar is het daarmee net als met fietsen: dat verleer je nooit! Hoewel ik in het begin best wel wat stond te wiebelen, had ik het letterlijk weer snel onder de knie. Goede en leuke afwisseling met hardlopen, lijkt me.

De foto’s zijn gemaakt op het parcours van de kustmarathon met op de achtergrond de Oosterscheldekering, waar we op 4 oktober weer met zijn alles over mogen rennen. Ik ben er al weer flink voor in training en kijk er naar uit.

bonnetje_Paola_aug14

Advertentie